kargul.x Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Mam Athlona XP 2500+ BOX i chcę wymienić chłodzenie na wiatrak z radiatorem Titan TTC W3TB który niby jest przeznaczony do Athlonów 2.4GHz ale on chyba był produkowany kiedy jeszcze nie było serii XP. Z tego co wiem inne wiatraki mają podane, że np. Athlon do 1.4GHz a Athlon XP do 3200. Czy w takim razie XP są mniej wymagające co do chłodzenia i mogę ten wiatrak założyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Załóż Pentagrama jakiegoś... np. Pentagram QC80Al albo coś w tym stylu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargul.x Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ale mi chodzi o to, czy ten konkretny będzie dobry bo mam takie dwa w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...