beriam Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam Czy ktos ma moze taka bude, lub czy moze kiedys mial stycznosc ?? Wyglada ciekawie, bede wdzieczny za jakies info ! http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=51879846 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Cena 60 PLN, hmm ... zasliacz to tam pewnie nie za ciekawy jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 chodzi mi o sama bude, zasilke dobra juz mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) nic ciekawego - mam takich 40 pod opieką :P Kompy Celki 2,4, kart zintegrowane - nic się nie przegrzewa, kompy chodzą stabilnie. Edytowane 7 Czerwca 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...