Gość wwojtek26 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) W komputerze mam gigabyte k8ns ultra, a okazyjnie kupiłem abita AV 8. Nie bardzo wiem którą sobie zostawić. Ma ktoś może jakieś zdanie na ten temat? Edytowane 6 Czerwca 2005 przez wwojtek26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 sprzedaj obie i kup sobie dfi ultra-d tak bedzie najlepiej , ale jesli nie zalezy ci na oc i na extra plycie to zostaw sobie GB a abita sprzedaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 sprzedaj obie i kup sobie dfi ultra-d tak bedzie najlepiej , ale jesli nie zalezy ci na oc i na extra plycie to zostaw sobie GB a abita sprzedaj 1484541[/snapback] Bierz Abita- to sprawdzony sprzęt. Wg. mnie Gigabyte to sh... Co do DFI to jest strasznie festyniarska. Nic ponad to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) Bierz Abita- to sprawdzony sprzęt. Wg. mnie Gigabyte to sh... Co do DFI to jest strasznie festyniarska. Nic ponad to. 1484598[/snapback] ty chyba nie wiesz co piszesz i powinienies sie troche doedukowac , ten AV8 to totalny wtop ze strony Abita , mialem 3 te plyty i kazda miala jakis problem i za akzdym razem z czym innym , opisalem to w temacie o AV8 , festyniarski to moze byc stragan .... plyta DFI oferuje duzo wiecej niz Abit czy GB , HTT max 456MHz , Vdim do 4V , PCI-E , bardzo ladnie sie na niej kreci i jest pozadnie dopracowana i wiele osob ci ja poleci , jesli nie chcesz grafy na PCI-e to bierz MSI na nF3 z AGP nie pakuj sie w VIA na AV8 Wszystko o AV8 Edytowane 6 Czerwca 2005 przez VerB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 No ok, tylko zmiana mobo na dfi bedzie oznaczac tez zmiane karty grafiki. A to juz podwyzsza koszta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...