Skocz do zawartości
Gość wwojtek26

K8ns Ultra Vs Abit Av8

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wwojtek26

W komputerze mam gigabyte k8ns ultra, a okazyjnie kupiłem abita AV 8.

Nie bardzo wiem którą sobie zostawić.

Ma ktoś może jakieś zdanie na ten temat?

Edytowane przez wwojtek26

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzedaj obie i kup sobie dfi ultra-d tak bedzie najlepiej , ale jesli nie zalezy ci na oc i na extra plycie to zostaw sobie GB a abita sprzedaj

1484541[/snapback]

Bierz Abita- to sprawdzony sprzęt. Wg. mnie Gigabyte to sh... Co do DFI to jest strasznie festyniarska. Nic ponad to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz Abita- to sprawdzony sprzęt. Wg. mnie Gigabyte to sh... Co do DFI to jest strasznie festyniarska. Nic ponad to.

1484598[/snapback]

ty chyba nie wiesz co piszesz i powinienies sie troche doedukowac , ten AV8 to totalny wtop ze strony Abita , mialem 3 te plyty i kazda miala jakis problem i za akzdym razem z czym innym , opisalem to w temacie o AV8 , festyniarski to moze byc stragan ....

plyta DFI oferuje duzo wiecej niz Abit czy GB , HTT max 456MHz , Vdim do 4V , PCI-E , bardzo ladnie sie na niej kreci i jest pozadnie dopracowana i wiele osob ci ja poleci , jesli nie chcesz grafy na PCI-e to bierz MSI na nF3 z AGP nie pakuj sie w VIA na AV8

Wszystko o AV8

Edytowane przez VerB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi