carlos84 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) Witam (to mój pierwszy post więc licze na pomoc bardziej doświadczonych ode mnie) Ile są obecnie warte używane Kingstony HyperX(tccd) chodzące mniej więcej na 510Mhz 2,5-3-4-7 2,8V aha oczywiście 2x512MB Są to jak na razie najlepsze pamięci jakie wymyśliłem na moją platforme nF2 Wszelkie sugestie mile widziane Pozdrawiam ------------------------ No tak,nie napisałem zbyt jasno jestem na kupnie czegoś takiego i nie chce przepłacić(wyjść na lolka :wink: ) Edytowane 6 Czerwca 2005 przez carlos84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 wystaw na allegro to sie przekonasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlos84 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Może jednak ktoś rzuci jakąkolwiek orientacyjną cene Bardzo prosze,śmiało... :wink: Aha,sprawdzałem w giełdzie-nikt czegoś takiego nie oferuje wiec ciagle nie wiem... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 ulk2/1g ?? na allegro można nówki wyrwać za 550 zł :-) stoją jakieś za 575zł "kup teraz" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Nowki na allegro po 500zl chodza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...