gribek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 jestem poczatkujacym uzytkownikiem komputera wiec z problemami zwracam sie tutaj. mam radeona 8500 128mb (powered by ati). problemy zaczynaja sie na ustawianiu rozdzielczosci. w panelu sterowania ustawiam na 800/600 a na monitorze zmienia sie na 1024/768 jak zmieniam na 1024/768 to na monitorze jest jeszcze wieksza rozdzielczosc. kolejny problem to gry. colin2 nie chce sie uruchamiac odkad zmienilem gf2mx na tego radeona, a w mafii podczas wyswietlania intra czasem zle sa nakladane tekstury. blagam o pomoc. z gory dziekuje. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 jestem poczatkujacym uzytkownikiem komputera wiec z problemami zwracam sie tutaj. mam radeona 8500 128mb (powered by ati). problemy zaczynaja sie na ustawianiu rozdzielczosci. w panelu sterowania ustawiam na 800/600 a na monitorze zmienia sie na 1024/768 jak zmieniam na 1024/768 to na monitorze jest jeszcze wieksza rozdzielczosc. kolejny problem to gry. colin2 nie chce sie uruchamiac odkad zmienilem gf2mx na tego radeona, a w mafii podczas wyswietlania intra czasem zle sa nakladane tekstury. blagam o pomoc. z gory dziekuje. :?: robiles format po przejsciu z nvidii na ati, nie 8O a przydaloby sie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gribek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 formatu nie robilem ale przed zainstalowaniem radeona skasowalem stery z gf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 formatu nie robilem ale przed zainstalowaniem radeona skasowalem stery z gf to nic ale zawsze zostaja jakies smiecie i dlatego najlepszy jest w takiej sytuacji format :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gribek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 dzieki niedlugo zrobie format i poinformuje o rezultatach. przy okazji chcialbym zapytac jaka jest roznica pomiedzy display drivers a references drivers, bo na ati.com do mojego systemu (98se) sa tylko te pierwsze i czy moge stosowac do mojego radeona sterowniki do firmowego ati radeona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Napisz jaka masz plyte i windowsa a pozatym zrob upgrade biosu, ja miakloem podobny klimat na Radeonie 8500, na nowym biosie wszystko bylo dobrze. No ijeszcze sterowniki nowe sciagnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Format przede wszystkim..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gribek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 win98 se producenta plyty glownej nie moge znalezc ale jest ona oparta na via kt333 & 8233a atx do athlona(xp) i durona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Zrob format i postaw Win XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Colin 2 musi mieć najnowsze stery miałem kiedyś radka 8500 i też nie chciał chodzić catalysty pomogły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gribek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 a czy moge uzyc tych do orginalnych ati? i czy przed instalacja nalezy skasowac poprzednie sterowniki czy to dziala na zasadzie aktualizcji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...