Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

jestem poczatkujacym uzytkownikiem komputera wiec z problemami zwracam sie tutaj. mam radeona 8500 128mb (powered by ati). problemy zaczynaja sie na ustawianiu rozdzielczosci. w panelu sterowania ustawiam na 800/600 a na monitorze zmienia sie na 1024/768 jak zmieniam na 1024/768 to na monitorze jest jeszcze wieksza rozdzielczosc. kolejny problem to gry. colin2 nie chce sie uruchamiac odkad zmienilem gf2mx na tego radeona, a w mafii podczas wyswietlania intra czasem zle sa nakladane tekstury. blagam o pomoc. z gory dziekuje. :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem poczatkujacym uzytkownikiem komputera wiec z problemami zwracam sie tutaj. mam radeona 8500 128mb (powered by ati). problemy zaczynaja sie na ustawianiu rozdzielczosci. w panelu sterowania ustawiam na 800/600 a na monitorze zmienia sie na 1024/768 jak zmieniam na 1024/768 to na monitorze jest jeszcze wieksza rozdzielczosc. kolejny problem to gry. colin2  nie chce sie uruchamiac odkad zmienilem gf2mx na  tego radeona, a w mafii podczas wyswietlania intra czasem zle sa nakladane tekstury. blagam  o pomoc. z gory dziekuje. :?:

robiles format po przejsciu z nvidii na ati, nie 8O a przydaloby sie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki niedlugo zrobie format i poinformuje o rezultatach.

przy okazji chcialbym zapytac jaka jest roznica pomiedzy display drivers a references drivers, bo na ati.com do mojego systemu (98se) sa tylko te pierwsze i czy moge stosowac do mojego radeona sterowniki do firmowego ati radeona?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...