Bluberd Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Witam. Jestem na kupnie laptopa i spodobal mi sie SONY VAIO VGN-FS215E. Niestety znajomy stwierdzil ze gdzies uslyszal ze te laptopy sie przegrzewaja, moze ktos cos wie na ten temat i bedzie w stanie mi pomoc. Zaznaczam ze chce go kupic w Angli wiec promocje w kraju raczej mi nie sa potrzebne. Z góry dzieki za pomoc Pozrdawiam wszystkich Bluberd B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauli Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 polecam to forum - mnostwo informacji o podobnych modelach - ogolnie seria FS, w tym modele 115 i nowsze 215, a takze amer odpowiednik - 550 http://www.notebookforums.com/forumdisplay.php?f=95 duzo ciekawych info, wyszukiwarka, testy, fotki - polecam! pozdrawiam paulina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) do tego jest przyklejony topic (dyskusja o zakupach) co do przegrzewania sie -> ile Vaio mial twoj znajmy ze wyciaga takie wnioski? watpie zeby sony wypuscilo fabrycznie przegrzewajace sie kompy - nie wyplacillibby sie Edytowane 9 Czerwca 2005 przez ayem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...