jata_man Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) witam zainstalowalem sobie Outpost Firewall Pro 2,5. moj brat jest maniakiem gry pro evolution soccer (cos jak Fifa) i nie moze teraz grac w sieci. Nikt sie nie moze z nim polaczyc, tzn on stawia hosta podlacza sie do niego jakis kumpel wybieraja sobie druzyny i zrywa polaczenie. W zakładce "zablokowane" w outposcie pojawia sie takie cos: nie wiem jakie informacje wam jeszcze podac. szukalem na forum outposta ale nic nie znalazlem (albo zle szukalem) pozdrawiam Edytowane 8 Czerwca 2005 przez jata_man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 na chwile wylacz firewalla i sprawdz czy wtedy tez bedzie rozlaczac, jesli tak to rozwiazania programu musisz szukac gdzie inndziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jata_man Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) dzieki za odpowiedz ale to juz robilem pes dzialal z kerio tylko teraz nie chce dzialac. jedyne miejsce gdzie sa logi jakie znam to jest ten rysunek wyzej. nie wiem jakie reguly ustalic aby mogla ta gra dzialac. nie moge sie polaczyc z innymi ani inni ze mna. w counter strike moge grac bez problemu a tutaj jest cos blokowane i nie wiem co. przy probie laczenia mam takie cos w historii zablokowanych połączeń: zdalny port zmienia sie z kazda nowa osoba z ktora sie chce polaczyc. zmienialem filtrowanie ICMP i nic, plik pes4.exe ma ustawione "zawsze ufaj temu programowi", przy wylaczonym outposcie i wlaczonym firewallem XP dziala, z kerio tez dziala, moze to jakies globalne ustawienia tego outposta. ma ktos jakies pomysly. Edytowane 8 Czerwca 2005 przez jata_man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...