xpektor Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Witam! Chcialem sie dowiedziec czy cos wiecie na temat GreenZap. Z tego co czytalem firma ma byc konkurencja PayPal (szybkie ii bezproblemowe zakupy przez neta), zapisy trwaly od wczesnej wiosny. Firma ruszyla 1 Czerwca z pelna moca. Co ciekawe za rejestracje dostaje sie 25$ :D Taka akcja tra jak sie nie myle i o ile znam angielski do 21czerwca. Gdy startowal paypal dawal 20$, i ludzie rzeczywiscie dostali ten cesz, wiec jezeli ci nowi nie chca zepsuc sobie juz na poczatku wizerunku raczej dadza to 25$. Mozemy je wydac w necie w roznych sklepach. Nawet tacy giganci jak amazon.com i inni popieraja GreenZap. Teraz czekac tylko na upowszechnienie sie systemu :D Jezeli jednak z jakis przyczyn wszystko okaze sie BIG JOKE to nikt nic nie straci, a jezeli jednak to nie bedzie dżoł to jestesmy 25$ do przodu. Wiec jesli sie nie zarejestrujesz a nie bedzie to dzołk (na co licze) to ominie Cie latwa kasa, wiec czemu nie:> Z tego co widzialem juz masa ludzi sprobowala :D Rejestrujcie sie z tego linka: www.greenzap.com/xpektor B) Dajcie zarobic mi jakis grosz ;) Powodzenia i z góry THX ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Dostajesz 25$, ale WebCashu, czyli nie mozesz go wyplacic, tylko wydać w sklepach związanych z GreenZapem. Dziwne wydawało mi się że był już o tym temat, ale chyba się myliłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Zalatuje spamem A temat juz był Moze zrobic jakis łancuszek? Edytowane 8 Czerwca 2005 przez żeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Gdzie ten temat byl, bo szukalem i nie znalazlem... Spam?? Nikt nikogo nie zmusza... tylko chailem powiadomic innych ze kesz mozna zarobic ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 w nowosciach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Aaaaaa... Sorka tam nie zagladam :P Ale to juz nie nowosc wiec moim zdaniem niech zostanie na oslej... zreszta moderator uzna co jest odpowiednie :P To co moze zrobimy jakas siatke tweak... kazdy cos dostanie, poniewaz to dziala do kilku stopni :D Ja tam jestem za tym aby wyspeic cos od tych z USA jak mozna i na to pozwola... Ciekawi mnie tylko czy zweryfikuja jakos dane albo cos, bo w sumie kont mozna se 100 000 000 zalozyc :P i na kazdym miec 25$ do wydania w necie. Chyba by zbankrutowali przy takim czyms :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Czyzbys robil sobie reklame zeby zarobic 5$ za kazdego, ktory zarejstruje sie uzywajac Twojego linku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Nie przeczytales postu do konca??? Napisalem zebyscie dali mi zarobic jakis grosz... Nikogo przez to nie ubedzie a mi moze pomoc :| Przeciez nie pisze ze nic z tego nie mam :( Tak nie wiadomo czy to wsystko wypali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Wiecie co, ja zrobilem strone greenzap.prv.pl na szybkiego i mi teraz na koncie pokazuje ze mam 4000$ keszu i 1000$ webkeszu, ale jest podpisane "avaiable cash" pod tym i jest 0$ a obok jest napisane ze 22giego cash bedzie przeliczany na webcash w zaleznosci od czegostam. Troche mi smierdzi ten serwis, zwlaszcza ze nie wykrywają jak ktos zarejestruje sie jako osdfnuidosfhsdof (u mnie zarejestrował się Jurij Gagarin :D ) no i kto by mi dał 5000$ za praktycznie nic nie robienie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Tyle kaski nie dostaniesz chyba ze zalozysz sobie GOLD konto, za 100$. Wtedy kesz bedzie avaible a webcesz w calosci zostanie :| Jezeli do 22 zostaniesz GREEN to zostanie webceszh (nie wiem czy wszystko), a cesh chyba przepadnie... Tak mi sie wydaje z tego co czytalem :| No ale jak wypali i mi dadza chociaz pareset $ do wydania w necie to to uzyje...jak nie to nie. Bedziemy sie z nimi sadzicc <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Przecież to bez sensu, za zaagitowanie nowego członka miało się dostawać 5$, podzielone między 1$ webcashu i 4$ cashu. Więc nie mogą teraz zrobić tak, że dostanę tylko ten 1$. Mi się raczej wydaje, że do 22 to mają czas ludzie których namówiłem żeby stać się gold i wtedy dostanę ileśtam kasy więcej (za posiadanie iluśtam goldów jak jesteś sam goldem dostajesz nawet 30$ za łepka). Ale 5000$ by mi starczyło mimo wszystko :) Edit: Current Cash Balance: $4,140.00 Available Cash Balance:* $0.00 Current WebCash Balance: $1,365.00 Available WebCash Balance:* $330.00 Wcześniej miałem available wszystkiego po 0, teraz 330, czyli coś się stało, tylko ja nic nie robiłem? Edytowane 10 Czerwca 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Avaible Cesha tez mam zero, jednak avaible webcash juz na poczatku mialem 25$ i z kazdym nnext ludkiem wiecej... mi kazda suma wystarczy jaka dostane za NIC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...