erbs Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Witam. Szukam darmowego polskiego serwera www, o w miarę normalnej pojemności /20 - 30mb min/ z obsługą PHP i MySQL /tylko normalną czyli taką, że dostaje login i pass/. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie - aha i żeby nie trza bylo zadnego bannera wstawiać. Poniższy text ma charakter informacyjny, poza tym małym faktem nic do kmrel'a nie miałem. Został napisany białą czcionką celowo, żeby nie rzucał się w oczy i żeby czytał go ten kto chce. Jeżeli ktoś wyrazi prośbę to go usunę. A teraz chciałbym doradzić wszystkim żeby nie zakładali kont www na serwerze free.komrel.net. W/w firma bez powodu /tak mi się wydaje/ wyrypała mi wszystkie dane i usunęła konto. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 jak znajdziesh, to powiedz :/ ja shookalem teraz mam 150 mb :D ale bez php itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 A ja mam nieograniczona pojemnosc z php mysql za freeee :P :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 heh, poprawka mam php i te sprawy :mrgreen: a jak aldnie poproshe, to i 500 mb dostane :D tylko PO CO MI TO??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 www.central.pl :arrow: darmowe 50 Mb, PHP, MySQL i inne bajerki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 www.central.pl :arrow: darmowe 50 Mb, PHP, MySQL i inne bajerki cos to nie dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 kurcze mają chyba coś ostatnio problemy :( Zobacz sobie na stronce http://zafree.najlepsze.pl/www.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Id i Bruce adresiki zućcie plz. mój kumpel niedlugo stawia serwa na astercity i d mi troche miejsca, ale to chyba nie to samo... Jak sądzicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 moze www.prv.pl ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Witam. Szukam darmowego polskiego serwera www, o w miarę normalnej pojemności /20 - 30mb min/ z obsługą PHP i MySQL /tylko normalną czyli taką, że dostaje login i pass/. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie - aha i żeby nie trza bylo zadnego bannera wstawiać. www.host.sk - trzeba tylko przebrnąć przez jakiś słowiański formularz i masz stronke(domena w host.sk, mysql, php)+mail+shell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 moze www.prv.pl ???? a od kiedy na prv.pl sa konta www :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja mam u znajomego :D ale to jest ftp i nie dzadza ci tam konta, a host.sk jak najbradziej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 a host.sk jak najbradziej ale na to że założysz sobie u nich jakąs baze danych to nawet nie licz ja czekam jush chyba od 2 miesięcy i ciągle jest ich maksymalna ilość :cry: na szczęście założył mi ją kolega na swoim serwerku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 host.sk już przerabiałem=shit i tyle. Poza ty na prv.pl podobno dają konta ale platne, a tak a propos host.sk to serwer czeski/słowacki /niepotrzebne skreślić/, a ja szukam polskiego. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...