Marcin Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mam taki problem - odłamały mi sie 2 łopatki na tym wentylu i teraz karta wibruje :) Czy jest jakiś sposób na wymiane tego coolera? Czy standartowy będzie pasował? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Możesz zamontować coś takiego jak ja mam 8) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12879 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Fajnie masz :) Uporałem sie inaczej - poszedłem do kumpla z tą kartą, wzieliśmy 2 piwa, klej i jakoś ten wiatrak żeśmy sklepali :) Teraz chodzi jak dawniej, nawet cicho jest :D Może aerodynamicznie idealnie nie wyszło, ale jednak temp. jak dawniej ma i obroty też - ciekawe tylko ile podziała. A swoją drogą to jak człowiek kupuje firmową karte to chyba należy oczekiwać jakości wykonania, a tu taka qpa :| Do reszty karty nie mam zastrzeżeń, ale ten wiatrak to dali cienki jak [gluteus maximus] węża. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Na His i Saphire byś tego nie miał :lol: I pare złowtych w kieszeni 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 LOL Slayer - coś Ci się pomyliło. O ile jakość Gigabyte'a i Saphira w przypadku Radeona 9000 Pro jest identyczna, a karty różnią tylko ceną to w przypadku Radeona 8500 jest duża różnica w jakości produktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...