Duronio Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Co mozecie poleciś chodzi przede wszystkim o koszty eksploatacji second: jakość wydruku, hałas. Predkość prawie bez znaczenia. Zastanawiałem sie nad HP 3420, Epsonem C62 i Canonem i320. Co sądzicie o materiałach uzupełniających, i jakie polecacie do Epsonów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Epson pożeracz tuszu Canon no dość dobry A hp jakość i cisza polecam HP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Jakąś tanią Hp'tkę. Tusz starczy ci na dłuuuugo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Kup hp940 i będziesz z niej naprawde bardzo zadowlony! tania w ekpoatacji. Tusz czarny mozna napelnaic (zestaw na 2 razy 30zł) i starcza naprawde na dlugo. Poza tym mozesz kupic zamiennik tanszy od oryginalnego i masz w srodku 2 razy wiecej tuszu :) A kolorowy jest duzy a jak ci sie skonczy to kupujesz wielokropka 42ml (a nie 19ml jak w hp) a jakosc foto taka sama :D Dzisiaj w M1 widzialem ją za 499zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 HP3820 swietny sprzecik za jedyne 445 pln :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 beavisek 940 juz nie ma w produkcji a jak mam w medii za nia dawac 5 bomb bez 1 zl :) to moge miec nowszy model HPeka (patrz wyzej) z wiekszymi mozliwosciami i za nizsza kaske :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Zastanawiałem się raczej nad 3420- ok. 100 pln taniej... zainteresowała mnie też inna rzecz, mianowicie: HP (3820 i 3420) obslugują papier o gramaturze do 90, Epson(C62) do 255, więc na HP raczej mogę zapomnieć o drukowaniu czegoś sztywniejszego :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Epson pożeracz tuszu Canon no dość dobry A hp jakość i cisza polecam HP a czego Ty używasz? piszesz, że Epson pożera tusz- nowe serie też? jednak boję się :wink: Epsonów bo w starszych często głowice się rypały, jak jest w nowych?- może jest jakiś użytkownik c60 lub c62? hp jakość i cisza- może te nowe tak, ale kuzynka ma 845 i jak drukuje to biurko się trrzęsie- raz prawie głośnik spadł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Jak znajdziesz jeszcze to kupuj HP 940c(mam i jestem bardzo zadowolony) ,a jak nie to hp 3820. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Jak znajdziesz jeszcze to kupuj HP 940c(mam i jestem bardzo zadowolony) ,a jak nie to hp 3820.A drukowanie czegoś grubszego? Na ile starcza Ci tusz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarq Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 polecam HP 3420 - cena to 360 PLN, tusze 10ml ale i tak starczają na dłuugo, photoRet III itp 600x600 w texcie, 2400x1200 na papierze photo premium oczywiscie hp;) ogolnie szybka i niezawodna drukara USB. polecam ewentualnie hp 930 - troche starszy model ale rowniez photoret3, szybsza, tusze 20ml, i jako chyba jedyna hp jest komaktowa tzn. zwija sie jej podajnik do gory i np. nie przeszkadza na waskim biurku. uzywam jej prawie 2 lata i jestem na maxa zadowolony - parametry lepsze niz 3420, bo ma 1200x1200 a w fotograficznym 2400x1200 - szybka i do tego LPT/USB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...