Martiano Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Potrzebuje pomocy w podlaczeniu video do komputera. Mam Athlona 64-bitowego 2800 MHz + grafika Saphire Radeon 9550 z VIVO, 512 MB Ramu, Dysk 80 GB, plyta G8KNS Pro. Nie wiem jak podlaczyc video do kompa i pozniej jak zgrac filmy z kasety na dysk i zrobic z nich plyte DVD. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Potrzebuje pomocy w podlaczeniu video do komputera. Mam Athlona 64-bitowego 2800 MHz + grafika Saphire Radeon 9550 z VIVO, 512 MB Ramu, Dysk 80 GB, plyta G8KNS Pro. Nie wiem jak podlaczyc video do kompa i pozniej jak zgrac filmy z kasety na dysk i zrobic z nich plyte DVD. :cry: 1489714[/snapback] Ale nikt tu nie bedzie zgadywal jakie masz video i jakie przejsciowki przy Radeonie. Napisz czy w video jest Euro czy "czincz". I jakie posiadasz przejsciowki do ViVO. Dalej pomyslimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martiano Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ale nikt tu nie bedzie zgadywal jakie masz video i jakie przejsciowki przy Radeonie. Napisz czy w video jest Euro czy "czincz". I jakie posiadasz przejsciowki do ViVO. Dalej pomyslimy. 1495452[/snapback] W video jest wyjscie euro natomiast grafika ma 2x„czincz” + 2xs-video. Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...