Dr_Zoidberg Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Zobaczcie na łobrazek: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 A mnie zdetektowało jako Austria. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Uzywasz proxy? A mapke dobrze pokazało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mapke dobrze pokazało, ale przecież chyba nie jestem w Austrii!!! Nie używam proxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 No nie wiem - wyjdź na ulicę i zapytaj kogoś w jakim kraju jesteś... Ale ta Afryka równikowa mnie po prostu zabiła... Nic dziwnego, w sumie amerykanie :-) ale czy oni nie kojarzą sobie naszego kraju z białymi niedźwiedziami na ulicach? to i z zoologią u nich kiepsko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mi wykrylo rownikowa afryka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mi wykrylo rownikowa afryka :lol:w koncu Afryka jest nasza zamorska kolonia ;) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 a mi dobrze pokazalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Zobaczcie na łobrazek: . Yo, jesteśmy sasiadami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Hmmmmmmm to ja idę się poopalać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 oczywiscie ze w afryce 8) okularki sie przydaja hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 ja też mieszkam w Afryce zarąbiście tylko dlaczego drętwieją mi palce z zimna a mieszkam koło was chłopaki:Dr_Zoidberg i vedmin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...