luisam Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 gdy włączam kompa, odpali ale za jakieś 3 sekundy sie restartuje tak że nawet monitor nie zdąży sie włączyć i tak się dzieje z 5-6 razy az wreszcie zaskoczy i normalnie działa wiele godzin, jest jak najbardziej stabilny i nie grzeje się; moj komputer: duron 1ghz@1,24ghz geforce 2 mx 400 64mb ecs K7S5A seagate barracuda 40gb 7200rpm (ma 2 miesiące) i seagate 17gb (stary złom) codegen 300W 256 sdr (jakieś OEMy) pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Resetowałeś BIOS? Sprawdzałeś graficzną, RAM? EDIT: Albo zasilacz, lub sama płyta jest w strasznym stanie. Ja na K7S5A musiałem się regularnie bawić włącznikiem od zasilacza żeby ruszyła, praktycznie co uruchomienie Edytowane 11 Czerwca 2005 przez Mociak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) no właśnie jeszcze nie, dzisiaj to zrobię aha, no to nie pocieszyłeś mnie ale to znaczy że płyta lub zasilacz niedługo padnie ??? Edytowane 11 Czerwca 2005 przez luisam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...