Konrad_ Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Mam zamiar kupić sobie głośniki Logitechy x-230 ale nie wiem czy dam rade je podłączyć pod moją karte muzyczna aureal vortex 3d, da radę? z góry dziękuje i pozdrawiam Edit: Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi na to pytanie? Edytowane 12 Czerwca 2005 przez Konrad_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areso Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Głosniki te posiadają tylko jeden wtyk tak wiec podłączysz je do kazdej karty dzwiekowej z gniazdem typu minijack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) Mam głośniki Logitech X-230 i nie ma jakichkolwiek problemów z ich podłączeniem czy użytkowaniem.To dobrej klasy głośniki. Edytowane 25 Czerwca 2005 przez StuntManX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...