dylus Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) problem jest taki że po zainstalowaniu opery nie wyświetla ona wszystkich obrazków Edytowane 11 Czerwca 2005 przez dylus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Podaj link do przykładowej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 CZĘSTO JAK WEJDĘ WWW.ONET.PL NA SAMYM DOLE SĄ OBRAZKI U MNIE ICH BRAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Przyczyn moze byc kilka, mogles wlaczyc sobie tryb autorski ktory mogl cos namieszac. Albo poprostu przypadkowo zaznaczyles opcje zeby nie ladowal obrazkow albo ladowal tylko pobrane. Poszukaj w okolicach paska adresu takiego przycisku przypominajacego "okulary" powinien byc gdzies po prawej stronie (przynajmniej w Operze 8 tam jest) i tam po kliknieciu powinno byc kilka opcji do wyboru. Niestety nie wiem jak inaczej to znalezc w opcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 ustaw sobie w opcjach przedstawiaj sie jako opera. jak mialem jako ie to czesto mi wczytywalo orbazek do polowy i tak go poszarpanego zostawialo a jak chcialem tylko obrazek otworzyc to wcyztywalo pol i byl komunikat ze brak dostepu do pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...