Marder Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Mam programik Http File Server, którym chcę udostępnić pliki na moim kompie. Problem polega na tym że po drodze mam router firmy Micronet. HFS wystawia mi IP podsieci mojego kompa. Jak ustawić router czy HFS żeby ktoś z zewnątrz mógł do mnie się dostać ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 ustaw serwer na porcie 80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marder Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 ustaw serwer na porcie 80 1492264[/snapback] Rozumiem, ale jak robię przekierowanie portów to podaję dwa porty TCP i UDP a tu mam tylko jeden. I druga rzecz to jaki mam później podać IP komuś z netu żeby do mnie się dostał. Czy ten publiczny (na neostradzie się zmienia co jakiś czas) czy ten z podsieci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...