Bronx666 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam wszystkich znających sie na rzeczy. Chciałbym się dowiedzieć, jaka jest różnica w Athlonach 64 wyprodukowanych na Winchesterze oraz w wersji Venice? Cusz, ja na rzeczy się nie znam, a chcę złożyć jak najlepszego kompa, a ceny w Niemczech, skąd mam zamiar sprowadzać części są znacznie niższe i wydaje mi się, że może nawet wystarczy mi na Venic-a, jednak nie wiem, czy ma sens kupno tego modelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 czemu napisałeś ten topic 2 razy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 ma sens kupowanie venica, gdyż cena jest praktycznie taka sama jaką ma winchester, a jak wiadomo winch marnie się teraz kręci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronx666 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 czemu napisałeś ten topic 2 razy??? 1492587[/snapback] Pisze na laptopie, który tak sobie działa i nie zauważyłem, że nacisnąłem dodać posta podwójnie. Sorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 To skasuj tamten... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 na twoim miejscu wzialbym venica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Juz sie tyle nasluchalem i naczytalem dobrych opini o Venice :P Bierz Venica mniej ciepla wydziela :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) Venice to jest poprawiona wersja Winchestera, dodano instrukcje SEE3, poprawiono kontroler pamięci, wydziela mniej ciepła i jeszcze pare szczegółów, wiec nie ma sie co zastanawiać tylko brać Venice Edytowane 12 Czerwca 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronx666 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 No tak. Teraz już jasne. Dzięki wszystkim za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...