Gość Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Witam!!! Szukam takiego lub takich do sprawdzania kostek pod dosem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Nie wiem czy znaczenie ma rodzaj pamięci (DDR/SDR) ale polecam Goldmemory ----> www.goldmemory.cz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 http://www.memtest86.com/ Na przyszłość używaj opcji szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 http://www.memtest86.com/ Na przyszłość używaj opcji szukaj. polecam !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Dzięki!!! Właśnie sprawdzam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Też dałem niedawno taki topic, ale jakiś "inteligetny" moderator wywalił go do nowośći!?!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Ja tu mam taki problem ze nawet na standartowym 333mhz i nawet po zwiekszeniu napiecia pamieci do 2,7v zawsze w Tescie 5 wyskakuje z 1000 bledow. Teraz zastanawiamy sie z bratem czy nie isc i nie wymienic pamieci. I czy mam podstawe do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Programiki spoko działaja!!! Polecam wszystkim!!! Teraz mam jeszcze pytanie czy istnieje jakiś sofcik do HDD, oczywiście pod dosika :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Czy jakis znawca pamieci odpowie na pytanko, dzieki. Goldmemory nie wykrywa tych bledow ktore wykryje memtest :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Czy jakis znawca pamieci odpowie na pytanko, dzieki. Goldmemory nie wykrywa tych bledow ktore wykryje memtest :o A czy komp chodzi dobrze tzn. stabilnie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Programiki spoko działaja!!! Polecam wszystkim!!! Teraz mam jeszcze pytanie czy istnieje jakiś sofcik do HDD, oczywiście pod dosika :lol: jak sie uruchamia ten program (memtest) Ja za cholere nie moge puscic tego testu . Robi mi sie jakas dyskietka i nie wiem jak odpalic ten test? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Musisz rozpakować i znaleśc pilczek instal.bat. Wkładasz czystą dyskietkę i klikasz go, a on robi dyskietkę startową. Potem tylko wystarczy odpalić kompa z tej dyskietki i już sprawdzamy pamiatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...