przemek001 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Mój monitor jest strasznie ciemny. Nawet po ustawieniu w kontolkach monitora brigtness and contrast na maxa nic to nie daje i na monitorze praktycznie nic nie widac. Nie wiem w czym jest problem ale chyba zmieniłem cos przypadkowo w sterowniku monitora (jeżeli taki wogóle jest) bo zauwazyłem ze zmienił się interfejs tego kontrolera (chyba się nazywa to OSD?) Monitor na peno sie nie wypalił ani nic podobnego bo da się go rozjaśnić przy pomocy specjalnych programów. Czy wiecie co jest przyczyną takiego zachowania monitora? Mam monitor Smile/KFC CA6546SL/CB6546SL. Karte graficzną Diamond Viper 550 ( nvidia riva tnt). Sprzęt troche wiekowy ale działa jak należy (oczywiscie oprócz monitora) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 czy nie bawiłeś się korektą gamma itp... Znajdź w OSD gamma lub cosik innego i to przestaw...na jaśniejszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...