Boss87 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam! Mam pytanie dotyczące kart Creative Sound Blaster Audigy 2 Player bulk i Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS bulk ... mianowicie czym one się różnią ?? co oznacza Player i ZS? cena tych kart jest identyczna i nie wiem którą wybrać. z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Audigy 2 - mniejsza ilosc dekpderów i złącza 6.1 Audigy 2 ZS - więcej dekoderów i złącza 7.1 Player to oem bulk też i mają kolorowe złącza i często roczną gwarancję. Box to 2 lata gwarancji, pudełko. dodatkowe oprogramowanie, często również oryginalne wersje dobrych gier, dodatkowe kabelki i inne ciekawe rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) no właśnie mam ten sam problem teraz, bo sie przymierzam do zakupu... karty różnią sie chipsetami, podobno z jednym są problemy. poza tym ZS jest często TAŃSZY niż normalne audigy 2(czasem nazywane 'player'), ma do tego niższą częstotliwość probkowania... ktoś doradzi co wybrac? podobno ZS w odróżnieniu od playera ma dekoder DTS, ale nigdzie nie moge znalezc info na ten temat, na stronie creativa jest napisane że każde audigy 2 ma DTS ale to chyba nie prawda.... dodam że nie jest dla mnie argumentem że jest albo 6.1 albo 7.1 bo wole lepsze stereo niz cienki surround :D Edytowane 23 Czerwca 2005 przez shafran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...