FanEk Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 mpeg-4 dzieki za odpowiedź ! i za stronki nie widziałęm wcześniej tego. Ale ten CRT 21" to mój monitor do kompa, używam go do netu i codziennego użytku, LCD głównie tylko do filmów i troche do gier. On za duży jest do przegladaniu anetu na codzień, przekątna całego LCD to 120cm, obraz widzialny to 95cm. Do filmów trzeba siedzieć min. 3m od niego, a pokój ma jakieś 425x440cm. Głośniki moge powiesić naścianie lub nawet na suficie. Zależy mi tylko na tym, by sub był dobrze rozstawiony, satelity były tak samo rozmieszczone wzgledem CRT i LCD, to jest przednia /przednia , tylna/tylna itd. NO i odległość kanapy od LCD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 mpeg-4 fakne fotki jak masz jeszcze jakies to zapodaj , fajnie sobie poogladac jak inni maja w pokojach, swoja droga smiesznie to wyglada wielkie LCDki i malutkie glosniczki :) ja chyba tez sobie zrobie przemeblowanie w pokoju, bo to ustawienie co teraz mam to mi sie znudzilo B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dobra, ale na razie może chce ktoś u mnie poustawiać ? :D Wszelkie sugestie, cokolwiek, mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dobra, ale na razie może chce ktoś u mnie poustawiać ? :D Wszelkie sugestie, cokolwiek, mile widziane. ja na twoim miejscu chodzilbym z tym subem po pokoju i uslyszal gdzie najlepiej wymiata a potem podpozadkowal bym pod suba reszte sub najlepiej bedzie wymiatal w koncie, oczywiscie zeby byla jakas luka miedzy sciana a subem jakies 20cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) mpeg-4 fakne fotki jak masz jeszcze jakies to zapodaj , fajnie sobie poogladac jak inni maja w pokojach...... Jeszcze coś w tym typie znalazłem : http://www.minhembio.com/Fredrik/68236 Pełen zasób fotogalerii (made in Sweden) oglądnąć można pod tym adresem ,kopalnia pomysłów jeżeli chodzi o wyposażenie,wystrój i ustawienie w domu sprzętu audio wideo oraz można też tam znalezć fotodokumentacje od samego początku budowy pomieszczeń specjalnie pod "HOME THEATRE",zobaczyć też tam można jaki obowiązuje na co dzień standard czystości i poziomu wykonastwa pomieszczeń domowych w Szwecji!. Aha jeszcze dodam że prawie każda galeria ma kilka podfolderów tematycznych. Edytowane 6 Grudnia 2006 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...