HugoZak Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jutro dojdą do mnie ostatnie paczuszki mojego zestawu :) Ogolnie to wybrałem sobie taki zestawik: Prison Pro Atman 305 BIP I Arctic Silver 5 THERMALTAKE ThunderBlade 12cm Blue Mysle ze wybralem dosc dobry zestaw jak na początek. Uklad bedzie otwarty narazie. Prosze o jakies rady, wskazowki na co uważac podczas montażu. Co moze byc nie tak na co zwrocić szczegolna uwage itd :) Z gory dziekuje i 3majcie za mnie jutro kciuki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zrob sobie jakis projekt, jak wszystko ulozysz w obudowie. Przygotuj weze na wymiar. Zloz wszystko `poza komputerem`, zostaw na noc, upewnij sie ze nic nie cieknie. Przy zakladaniu bloczka pamietaj kropelka pasty i rownomierne przykrecaniu srobami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 A ja Ci poradze zebyś spędził pozostały czas na lekturę forum. A jak będzisz miał konkretne pytania to pytaj... bo takie posty zaśmiecają tylko forum i utrudniają znalezienie czegokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jak bedziesz mial sztywne weze, podgrzej je najlepiej suszarka, pozwoli ci je lepiej ulozyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 wszystko rob spokojnie i bez pospiechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 widze ze masz nf7, wylacz w biosie opcje (juz nie pamietam jak sie ona zwie), ze bez podlaczonego chlodzenia procka plyta tobie nie odpala :P potem bedziesz mial zonka ze mobo nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...