Skocz do zawartości
samhain

Gdzie do cholery ma byc zjazd!!!

Gdzie ma sie odbyc zjazd?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Gdzie ma sie odbyc zjazd?

• Gdansk
      10
    • W-wa
      16
    • Krakow
      10
    • Wroclaw
      2
    • inne...
      5

Rekomendowane odpowiedzi

"inne"

Czeski Cieszyn !

czemu qfa wszystko ma byc w tej pop***j IMHO wawie ?!

co to malo miast mamy w Polsce ?

IMHO wawa jest do [gluteus maximus] !

Zgodzę się z Tobą Chorzowianinie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

THX ! Wofek za poparcie !

To ze przez przypadek wawa jest ztolica , nie znaczy ze wszystko musi sie krecic wokol wawy !

proponuje Slask, a co za tym idzie Katowice !!!!

w najgorszym wypadku , to jak juz pisalem Czeski Cieszyn (piffko rulzz, i zajebiscie tanio !)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ze przez przypadek wawa jest ztolica , nie znaczy ze wszystko musi sie krecic wokol wawy !

Nie mam wam tego za zle tylko dlatego, iz poznalem wspaniala dziewczyne z Piekar Śląskich :)

BTW kompletnie nie rozumiem wszelkich fobii zwiazanych z miastami.

Rozumiem patriotyzm lokalny ale to juz idiotyzm i paranoja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... czyli z tego co widze tak miejsca zjazdu nie wybierzemy :( ... moze nich kazdy sie rozejzy nad miejscem, noclegiem zrobi maly plan imprezy a pozniej bedzie glosowanie gdzie co ma byc.... <my skonczymy to sadze pod konic rzyszlego togodnia ;)>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do wawy to sie moge jeszcze wybrac bo czesto tam smigam i podróż taka 2h jest jeszcze do wytrzymania, ale jak wygra cos innego to nie jade.

Gdybym mieskzął gdzies na slasku to byłbym za tym zeby kazdy miał mniej wiecej taką sama droge, wiec wawa bedąca w centrum PL powinna byc najlepszym wyborem, teraz pewnie wszyscy kąbinują zeby u siebie zrobic zlot. Nie przyszło mi do głowy zeby nawet podawac Radomia jako jednego z wielu miejsc na spotkanie, ale w wawie to mozna skoczyc w sobote np na Giełde na Pole mokotowskie za Stodołe na Batorego, a w gdańsku ? no dobra tez cos sie znajdzie, ale ciekawi mnie ile osób wymieknie tuż przed wyjazdem i powie no niestesty.. ble ble ble... nie jade. Nie wiem czy niektórym az tak sie nudzi ze potrafiliby jechac 5-7h pociagiem na takie spotkanie, moze maja to cos czego mi brak, ale ja to <span style="color:red;">[ciach!]</span>le nie przesadzajmy z wyborem miasta gdzies na obrzeżach PL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...hmmm tylko pytanie dlaczego zjazd i impreska ma sie odbywac w jakims klubie? ja mam na mysli i na oku impre na plazy przy ognisku... no sorry jesli to was mniej interesuje niz np dyskoteka czy pub.. powiedzcie o tym to wtedy nie bede tego zalatwial nawet!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...hmmm tylko pytanie dlaczego zjazd i impreska ma sie odbywac w jakims klubie? ja mam na mysli i na oku impre na plazy przy ognisku... no sorry jesli to was mniej interesuje niz np dyskoteka czy pub.. powiedzcie o tym to wtedy nie bede tego zalatwial nawet!

jestes juz chyba na to troche za "STARY" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej, a może pójdzimey na kompromis i zrobimy zjazd na jakiejś wiosce, wynajmie sie stary poPeGieRowski magazyn i jazdaa!!. albo tesh może w kosmosie???

Qwa, nie kłócmy się bo to nic nie da. Zobaczymy wyniki ankiety i wtedy będzie można coś powiedzieć. Tylko niech przynajmniej zagłosuje 100 użytkowników forum], którzy pojadą na zjazd bo dla 10 to sie nie opłaca robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja glosowalem na Wa-we terz wole ogdnisko niz ruzne knajpy ale do gdznska starzy mnie nie puszcza chba ze ktos ze z tych po 20 stce dal by jakis papierek ze to koloia i takie inne pierduly i podpisal sie jako dyrektor no wiecie a do wawy mam pare minut kolejka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...