mleszcz78 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Problem z D-link DWL-AP2000+ i DI-624+ Posiadam w/w sprzęty i co któryś dzień zawieszają się i tylko reset może coś pomóc. Nie wiem czym to może być spowodowane bo dwa różne modele zachowują się tak samo. Żeby było śmieszniej kupiłem AP Edimaxa i zachowuje się tak samo. Zmieniałem juz kanały i wyłączałem szyfrowanie. Nic nie pomaga Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSOL Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 ehh mam ten sam problem posiadam AP 2000+ Dlinka i mniej więcej co 2 dni ma zwieche ... i nic nie pomaga oprócz resetu ... POMOCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tak to już jest z Dlinkami... Pomaga restarter np. taki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...