turtle79 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zachciał mi się aktualizacji. Mam kartę tv jak w temacie, włączyłem windows update i wykryło mi, że są do ściągnięcia aktualizacje sterowników. Ściągnąłem i wszystko się wysypało, nie mogłem uruchomić karty ani zainstalować starych sterowników. Po długich staraniach przywróciłem dawne sterowniki i teraz działa ale z ciekawości pytam, czy ktoś ma taką kartę i ten sam problem. Szukałem w necie i problem się pojawia, ale nie znalazłem rozwiązania. Czy ktoś na tych aktualizowanych sterownikach uruchomił tę kartę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Z tego prosty wniosek, ze sterowniki z Windowsupdate sa zle i nie nadaja sie do Twojej karty. Sam kiedys zainstalowalem sterowniki do karty graficznej z WA i zainstalowaly sie po szwedzku o ile dobrze pamietam ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Poszedłem po rozum do głowy i wysłałem maila do firmy Pronox, która jest dystrybutorem tych kart, jakich najlepiej użyć sterowników. Odpisali (bardzo szybko, jestem mile zdziwiony), żeby ściągnąć te stery. Ważą co prawda 73 mega, ale rozwiążą każdy problem z tą kartą. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...