RAV Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Mam celerona 667 na płycie ESC agp 2X, gf 2mx400 ,Caviar 20GB. Od dłuższego czasu spada jakość grafiki szczególnie w grach (np.fifa 2000 a w 2002 nie da sie grac). Prosze o wasze opinie w tej sprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Jak to spada jakosc grafiki?? Przeinstalowywales stery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Jakosc czy szybkosc ? bo to ma znaczenie........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Fi5h napisał: Jakosc czy szybkosc ? bo to ma znaczenie........ Spada szybkość, jakość jest OK. Wszystkie stery przeinstalowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Jezeli ,owisz o starych grach, ktore wczesniej ci dobrze pracowaly, to czas na format i reinstall Windows. Jezeli masz na mysli nowe gry, to jak sam widzisz czas na upgrade. Nic na to nie mozesz poradzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Jezeli ,owisz o starych grach, ktore wczesniej ci dobrze pracowaly, to czas na format i reinstall Windows. Jezeli masz na mysli nowe gry, to jak sam widzisz czas na upgrade. Nic na to nie mozesz poradzic. bardzo dobra rada :) Miałem to samo Fifa2002 World Cup hodził tak wolno jak żółw a tereaz po reinstalce śmiga jak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 twardziela formatowalem juz nie jeden raz i nic nie pomogło.Tak samo jak windy XP,98, Me, na wszystkich dziala tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 sterowniki do płyty i karty graficznej mam najnowsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Moze nalezy cos w BIOSIE przestawic, to tez ma znaczenie. Ja juz biosu w kompie nie mam :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Maxim napisał: Moze nalezy cos w BIOSIE przestawic, to tez ma znaczenie. Ja juz biosu w kompie nie mam Moesz powiedziec co przestawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Moze nalezy cos w BIOSIE przestawic, to tez ma znaczenie. Ja juz biosu w kompie nie mam :cry:Co to za brednie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 No nie rozumiesz :?: Przecież bios to ci tylko kompa spowalnia jak go wyrąbiesz to dopiero zaczyna się dobrze kręcić :D :D :D Jeden problem że jak go wyjebiesz to czasem może nie chcieć się komp włączyć, no ale takie ryzyko overclockingu :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Moze nalezy cos w BIOSIE przestawic, to tez ma znaczenie. Ja juz biosu w kompie nie mam :cry: I komp działa bes BIOSu - Gratuluje :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 qrde naprawde nikt nie wie jak mi pomóc :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 A czsem wiatrak na grafice ci się nie spiepszył? Może się zabardzo grzeje :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Chodziło mi o ustawienia biosu takie jak cl ramu, agp rating. Moze kaeres powiesz mi że to nie ma wpływu na prędkość gier?. Padł mi bios w abicie, teraz pisze z innego kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...