C550 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Z kąd mogę ściągnąć dysk startowy Windows ME? Chodzi mi o taki, który obsługiwałby CD-ROM w dos-ie. Aktualnie mam XP na NTFS i nie mogę utworzyć takiej dyskietki, a dyskietki ściągane c DC++ są wadliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 koniecznie musi być Windows ME z tego co wiem to powinno starczyć win98se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C550 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Może być 98SE ale co to zmienia? Jak to zdobyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Podaj adres na pocztę to wyślę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Tu masz chyba wszystkie mozliwe dyski startowe. Nawet te do ME chociaz to i tak znaczenia nie ma: http://www.bootdisk.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro-soft Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Aktualnie mam XP na NTFS :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: jak startujesz z dyskietki startowej na win98 nie odczytasz dysku !!!!!!!!!!!!!!!! musisz mieć program do odczytu nfts-u. Ale skoro masz płyte XP to przecież możesz z niej wystartować...potem F8 i masz dostęp do dysku :) poco jakieś dyskietki....mamy XXI wiek:) napisz,co chcesz zrobic, to pomożemy - o ile będziemy w stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Tak jak odpalisz z dysku pod 98/ME nie bedzie widzal partycji NTFS. Dlatego odpalaj z plyty XP najlepiej. Zawsze stawiam partycje systemowa na FAT32 Wtedy moge korzystac z dysku startowego 98 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...