Reksio Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Troche offtopis ale co tam. Szukam materiałów do pracy semestralnej. Temat: "Zasada działania, budowa, podstawowe parametry, oraz perspektywy rozwoju pamięci DDR" Był bym wdzięczny za jakieś linki. A może ktoś ma gotową taką pracę, lub podobną :))) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Na benchmarku.pl było sporo o pamięciach, powinno pasawać ale linku nie podam, sam znajdz trochę wysiłku musisz jednak w to włozyć wkońcu to praca semestralna :wink: BTW to powinno być na "Oślej" więc... Obywatele Moderatorzy czyńcie swoją powinność :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Człowieku ja mam modem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Człowieku ja mam modem :( No dobra szukaj w dziale "technika" Ps. ja kiedyś też miałem modem i szukałem materiałów do prac zaliczeniowych (tyleże trudniejsze do znalezienia --> studia humanistycznie) i jakoś się dało 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 http://www.benchmark.pl/artykuly/memory_gu...mory_guide.html część I http://www.benchmark.pl/artykuly/memory_gu...y_guide2-1.html część II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Tam jest dobry wstęp niestety nic więcej :( Nie znacie nic innego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...