sobcio Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Wlasnie mi padla adata 566 jedna kosta z duala 2*256k. Chodzily dosyc lajtowo na dfi nf4 napiecie 2,7v fsb 254. No trudo byla jeszcze na gwarze jutro jedzie do luksa. Ale mam pytanie co polecacie ( chyba zaszaleje i pojde w 2*512) coby mozna pracowac synchronicznie na 300 bo procek jest spoko 2700 robi bez problemu. Nie ukrywam ze cena tez ma duze znaczenie. W sume to moze adaty 600, ale troche sie juz ich obawiam - pierwszy raz zdazylo mi sie aby poleciala mi pamiec a mialem ich troche juz w miedzyczasie. No i czas test jest wazny najchetniej jak mozecie to podajcie jakies typy i zrodelko najlepiej w Warszawie. Dzieki z gory, arti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Wlasnie mi padla adata 566 jedna kosta z duala 2*256k. Chodzily dosyc lajtowo na dfi nf4 napiecie 2,7v fsb 254. No trudo byla jeszcze na gwarze jutro jedzie do luksa. Ale mam pytanie co polecacie ( chyba zaszaleje i pojde w 2*512) coby mozna pracowac synchronicznie na 300 bo procek jest spoko 2700 robi bez problemu. Nie ukrywam ze cena tez ma duze znaczenie. W sume to moze adaty 600, ale troche sie juz ich obawiam - pierwszy raz zdazylo mi sie aby poleciala mi pamiec a mialem ich troche juz w miedzyczasie. No i czas test jest wazny najchetniej jak mozecie to podajcie jakies typy i zrodelko najlepiej w Warszawie. Dzieki z gory, arti 1496261[/snapback] Hmmm a to Dziwne... Ps ma tajka sprawe jak bedzies chcial sprzedac ta A date pc 566 w miare konkurencyjnej cenie to...c hetnie bym wzial..> A co do Twoejgo przypadku to Poprostu pech... Nawet nie katowales tej pamieci (dzialala ponizej tego co potrafi)... hmmm moja jedzie dciagle na 2,96v itp. i nic :]. Polecam dalej A Daty (chyba byles zadowolony - ja jestem :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobcio Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Hmmm a to Dziwne... Ps ma tajka sprawe jak bedzies chcial sprzedac ta A date pc 566 w miare konkurencyjnej cenie to...c hetnie bym wzial..> A co do Twoejgo przypadku to Poprostu pech... Nawet nie katowales tej pamieci (dzialala ponizej tego co potrafi)... hmmm moja jedzie dciagle na 2,96v itp. i nic :]. Polecam dalej A Daty (chyba byles zadowolony - ja jestem :)) 1496452[/snapback] Mysle ze dostane nowa bo byla na gwarancji, a ze bylem zadowolony to fakt, tylko teraz nabralem troche dystansu do firmy. Juz widzialem kilka postow na forum o awaryjnosci tych kosci. I tak teraz mysle ze moze przejsc na 2*512 ? Zobacze, jakby co to sie odezwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 na gieldzie siedzi taki typek:) samymi pamieciami handluje (na allegro tez) powinnien miec samsungi tccd (patriot) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 na gieldzie siedzi taki typek:) samymi pamieciami handluje (na allegro tez) powinnien miec samsungi tccd (patriot) 1497071[/snapback] Jakbys przeczytal tobys wiedziac ze WLASNIE o niego chodzi :). Luz ja o Awaryjnosci A dat nie slyszalem Lecz chetnie poczytam :) (jak masz jakis temacik to zapodaj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 a nie lepiej cos duzo tanszego jak UTT 2x512 ? jest sens polacic 2 razy wiecej za te adaty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 jesli nie bardzo sie spieszysz a interesuja Cie TCCD z mojej sygnatury sobie sprawdz (zielony link :P) , to zapraszam na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 a nie lepiej cos duzo tanszego jak UTT 2x512 ? jest sens polacic 2 razy wiecej za te adaty? 1497855[/snapback] Skąd wiedziałem, że to napiszesz :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) jesli nie bardzo sie spieszysz a interesuja Cie TCCD z mojej sygnatury sobie sprawdz (zielony link :P) , to zapraszam na PW 1497865[/snapback] brakuje ceny za 256;) Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 brakuje ceny za 256;) 1500250[/snapback] Hmmm dla mnie cena musialaby byc nsika... to pamieci ktore na T2 robia 300 mhz to IMHO malo...256 mb moze kosztowac ile??? Hm 150 zl? :huh: ? Tyle jeszcze moglbym dac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 luks pewnie stad ze taka jest prawda , mialem adaty i sprzedalem bo w kategori cena/wydajnosc utt bija je na glowe - proste . jak tam twoja legalna dzialalniosc-byles juz miesiac temu w trakcie zalatwiania i co ? dalej na lewo bez faktur i podatkow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) luks pewnie stad ze taka jest prawda , mialem adaty i sprzedalem bo w kategori cena/wydajnosc utt bija je na glowe - proste . jak tam twoja legalna dzialalniosc-byles juz miesiac temu w trakcie zalatwiania i co ? dalej na lewo bez faktur i podatkow ? 1500391[/snapback] przestan robot bo tym wszystkim przypomnisz jak sie ośmieszyles. luks__pl postapil jak chcial, zreszta po tym cyrku, ktory odstawiles nie dziwie sie mu ze ci nie sprzedal. Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 tych firmy ASTAK nie ma 256 Mb , a np te ultra za 2x256 Mb dual okolo 500 pare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 czego mi nie sprzedal jak ja nic od niego nie chcialem kupic ? o jaki cyrk ci chodzi ? w czym masz problem bo nie kumam ? co wy z luksem towarzystwo wzajemnej adoracji- koles sie pyta o pamieci ja mu doradzam i tyle , jak nie masz nic madrego do napisania to nie pisz . a jeszcze powiedz czym sie osmieszylem - bo dla mnie to ty sie osmieszasz ze bronisz kolesia ktory nielegalnie sprzedaje sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 czego mi nie sprzedal jak ja nic od niego nie chcialem kupic ? o jaki cyrk ci chodzi ? w czym masz problem bo nie kumam ? co wy z luksem towarzystwo wzajemnej adoracji- koles sie pyta o pamieci ja mu doradzam i tyle , jak nie masz nic madrego do napisania to nie pisz . a jeszcze powiedz czym sie osmieszylem - bo dla mnie to ty sie osmieszasz ze bronisz kolesia ktory nielegalnie sprzedaje sprzet 1501059[/snapback] naslemy naniego urzad skarbowy:))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...