Skocz do zawartości
sobcio

Adata566 256k Wlasnie Mi Padla...

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie mi padla adata 566 jedna kosta z duala 2*256k. Chodzily dosyc lajtowo na dfi nf4 napiecie 2,7v fsb 254. No trudo byla jeszcze na gwarze jutro jedzie do luksa.

Ale mam pytanie co polecacie ( chyba zaszaleje i pojde w 2*512) coby mozna pracowac synchronicznie na 300 bo procek jest spoko 2700 robi bez problemu.

Nie ukrywam ze cena tez ma duze znaczenie. W sume to moze adaty 600, ale troche sie juz ich obawiam - pierwszy raz zdazylo mi sie aby poleciala mi pamiec a mialem ich troche juz w miedzyczasie.

No i czas test jest wazny najchetniej jak mozecie to podajcie jakies typy i zrodelko najlepiej w Warszawie.

Dzieki z gory,

arti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie mi padla adata 566 jedna kosta z duala 2*256k. Chodzily dosyc lajtowo na dfi nf4 napiecie 2,7v fsb 254. No trudo byla jeszcze na gwarze jutro jedzie do luksa.

Ale mam pytanie co polecacie ( chyba zaszaleje i pojde w 2*512) coby mozna pracowac synchronicznie na 300 bo procek jest spoko 2700 robi bez problemu.

Nie ukrywam ze cena tez ma duze znaczenie. W sume to moze adaty 600, ale troche sie juz ich obawiam - pierwszy raz zdazylo mi sie aby poleciala mi pamiec a mialem ich troche juz w miedzyczasie.

No i czas test jest wazny najchetniej jak mozecie to podajcie jakies typy i zrodelko najlepiej w Warszawie.

Dzieki z gory,

arti

1496261[/snapback]

Hmmm a to Dziwne... Ps ma tajka sprawe jak bedzies chcial sprzedac ta A date pc 566 w miare konkurencyjnej cenie to...c hetnie bym wzial..>

A co do Twoejgo przypadku to Poprostu pech... Nawet nie katowales tej pamieci (dzialala ponizej tego co potrafi)... hmmm moja jedzie dciagle na 2,96v itp. i nic :].

Polecam dalej A Daty (chyba byles zadowolony - ja jestem :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm a to Dziwne... Ps ma tajka sprawe jak bedzies chcial sprzedac ta A date pc 566 w miare konkurencyjnej cenie to...c hetnie bym wzial..>

A co do Twoejgo przypadku to Poprostu pech... Nawet nie katowales tej pamieci (dzialala ponizej tego co potrafi)... hmmm  moja jedzie dciagle na 2,96v itp. i  nic :].

Polecam dalej A Daty (chyba byles zadowolony - ja jestem :))

1496452[/snapback]

Mysle ze dostane nowa bo byla na gwarancji, a ze bylem zadowolony to fakt, tylko teraz nabralem troche dystansu do firmy. Juz widzialem kilka postow na forum o awaryjnosci tych kosci.

I tak teraz mysle ze moze przejsc na 2*512 ? Zobacze, jakby co to sie odezwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na gieldzie siedzi taki typek:) samymi pamieciami handluje (na allegro tez) powinnien miec samsungi tccd (patriot)

1497071[/snapback]

Jakbys przeczytal tobys wiedziac ze WLASNIE o niego chodzi :).

Luz ja o Awaryjnosci A dat nie slyszalem Lecz chetnie poczytam :) (jak masz jakis temacik to zapodaj)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

jesli nie bardzo sie spieszysz a interesuja Cie TCCD z mojej sygnatury sobie sprawdz (zielony link :P) , to zapraszam na PW

1497865[/snapback]

brakuje ceny za 256;) Edytowane przez Amd_Powered

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luks pewnie stad ze taka jest prawda , mialem adaty i sprzedalem bo w kategori cena/wydajnosc utt bija je na glowe - proste . jak tam twoja legalna dzialalniosc-byles juz miesiac temu w trakcie zalatwiania i co ? dalej na lewo bez faktur i podatkow ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luks pewnie stad ze taka jest prawda , mialem adaty i sprzedalem bo w kategori cena/wydajnosc utt bija je na glowe - proste . jak tam twoja legalna dzialalniosc-byles juz miesiac temu w trakcie zalatwiania i co ? dalej na lewo bez faktur i podatkow ?

1500391[/snapback]

przestan robot bo tym wszystkim przypomnisz jak sie ośmieszyles. luks__pl postapil jak chcial, zreszta po tym cyrku, ktory odstawiles nie dziwie sie mu ze ci nie sprzedal. Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czego mi nie sprzedal jak ja nic od niego nie chcialem kupic ? o jaki cyrk ci chodzi ? w czym masz problem bo nie kumam ? co wy z luksem towarzystwo wzajemnej adoracji- koles sie pyta o pamieci ja mu doradzam i tyle , jak nie masz nic madrego do napisania to nie pisz . a jeszcze powiedz czym sie osmieszylem - bo dla mnie to ty sie osmieszasz ze bronisz kolesia ktory nielegalnie sprzedaje sprzet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

czego mi nie sprzedal jak ja nic od niego nie chcialem kupic ? o jaki cyrk ci chodzi ? w czym masz problem bo nie kumam ? co wy z luksem towarzystwo wzajemnej adoracji- koles sie pyta o pamieci ja mu doradzam i tyle , jak nie masz nic madrego do napisania to nie pisz . a jeszcze powiedz czym sie osmieszylem - bo dla mnie to ty sie osmieszasz ze bronisz kolesia ktory nielegalnie sprzedaje sprzet

1501059[/snapback]

naslemy naniego urzad skarbowy:)))))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi