Skocz do zawartości
SpiderMAN

Opinie o kompie

Rekomendowane odpowiedzi

SOLTEK SL-75FRV

AMD Athlon XP 1800+ AGOIA

TITAN TTC-D5TB(3) - wyszlifowany na lustro

256MB DDR PC2100 Kingston - brakło mu kasy na 2700

Gigabyte ATI Radeon 9000 Pro

WD CAVIAR 60GB 7200 rpm 2MB Cache

TOSHIBA 40x

Buda niestety Codegen ;) Mial tak juz!

Wlasnie instalujemy XP i potestujemy pozniej jak sie proc kreci, i.t.p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak narazie znalazlem jedna wade tej plyty, wkurzajace jest to logo SOLTEKA przy starcie Mobo, daje sie tylko obejsc tab-em nie mialem za wiele czasu na grzebanie w BIOSie i sprawdzenie czy da sie to wylaczyc. Poustawialem tylko to co nalezalo i jest ok. Nie zdazylismy potestowac z kumplem kompa bo musial juz sie zbierac do pracy - na nocke, ale nadrobimy to przy najblizszej okazji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio skladalem kompa kumplowi... zasoby pieniezne byly cos 2100... wyszlo tak:

1600+

Msi KT3 Ultra 2

DDR 333 256 MB

Radeon 9000

Caviar 40 GB

Jego ojciec poszedl do sklepu gdzie mu powiedzieli ze Caviaro to najgorszy dysk... i bedze barrak... i jeszcze ze Radeon to oni sprzedaja raz na rok i ze to cienka karta :P i bedzie MX 440... takto juz jeste jak sie wierzy gosciom ze sklepu... ale za to mu dadza 1800+..... a w innym sklepie stawiali na (najlepszego) ECS :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio skladalem kompa kumplowi... zasoby pieniezne byly cos 2100... wyszlo tak:

1600+

Msi KT3 Ultra 2

DDR 333 256 MB

Radeon 9000

Caviar 40 GB

Jego ojciec poszedl do sklepu gdzie mu powiedzieli ze Caviaro to najgorszy dysk... i bedze barrak... i jeszcze ze Radeon to oni sprzedaja raz na rok i ze to cienka karta :P i bedzie MX 440... takto juz jeste jak sie wierzy gosciom ze sklepu... ale za to mu dadza 1800+..... a w innym sklepie stawiali na (najlepszego) ECS :lol:

dlatego nigdy bym nie dal aby moj ojciec sam qpowal kompa (rozmawial z kolesiem ze sklepu :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z poprzednikiem... W pełni. Te groźby w stylu "A, chyba pójdę do Hypernovej i kupię jakiś komputer" przyprawiają mnie o drgawki. Złożyłem staremu do biura kompa, ani się nie zczaił że coś szybciej chodzi 1600+ od celka 266. Albo tak mówi:

- Jak taka dobra płyta to weź się zamień

- Z chęcią ale nie dam ci takiego shitu jak ja mam.

- Wiedziałem, na pewno twoja jest lepsza.

I weź mu wytłumacz co jest lepsze: GA-7VAX czy ECS K7S5A???

Nigdy bym go nie puścił samego do sklepu komputerowego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...