SpiderMAN Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 SOLTEK SL-75FRV AMD Athlon XP 1800+ AGOIA TITAN TTC-D5TB(3) - wyszlifowany na lustro 256MB DDR PC2100 Kingston - brakło mu kasy na 2700 Gigabyte ATI Radeon 9000 Pro WD CAVIAR 60GB 7200 rpm 2MB Cache TOSHIBA 40x Buda niestety Codegen ;) Mial tak juz! Wlasnie instalujemy XP i potestujemy pozniej jak sie proc kreci, i.t.p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 komp jest niezly oczywiscie kazdemu moze sie cos innego w nim nie podobac mysle jednak ze nie ma do czego sie przyczepic (optucz coolerka moglby byc leprzy :D ) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Fajnyyy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ja przykladowo takiego bym sie nie powstydzil moze radek 8500 zamiast 9000 ale to kwestia gustu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 jak narazie znalazlem jedna wade tej plyty, wkurzajace jest to logo SOLTEKA przy starcie Mobo, daje sie tylko obejsc tab-em nie mialem za wiele czasu na grzebanie w BIOSie i sprawdzenie czy da sie to wylaczyc. Poustawialem tylko to co nalezalo i jest ok. Nie zdazylismy potestowac z kumplem kompa bo musial juz sie zbierac do pracy - na nocke, ale nadrobimy to przy najblizszej okazji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 oczywiscie nie zapomnij zdac recencji jak nowy nabytek sie kreci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 może być tylko ten dysk:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 oczywiscie nie zapomnij zdac recencji jak nowy nabytek sie kreci :DCo prawda ten komp nie jest moj - chyba wiesz, to z pewnoscia potestujemy jak sie kreci A XP 1800+ AGOIA na tej plycie, ale tylko fsb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Całkiem CooL..:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Fajny :) co do tego logo to napewno sie je wyłącza w biosie u mnie na msi tesz jest i wyłącza sie to w biosie (fulscreen logo ) pozdro spider 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 ja ostatnio skladalem kompa kumplowi... zasoby pieniezne byly cos 2100... wyszlo tak: 1600+ Msi KT3 Ultra 2 DDR 333 256 MB Radeon 9000 Caviar 40 GB Jego ojciec poszedl do sklepu gdzie mu powiedzieli ze Caviaro to najgorszy dysk... i bedze barrak... i jeszcze ze Radeon to oni sprzedaja raz na rok i ze to cienka karta :P i bedzie MX 440... takto juz jeste jak sie wierzy gosciom ze sklepu... ale za to mu dadza 1800+..... a w innym sklepie stawiali na (najlepszego) ECS :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 ja ostatnio skladalem kompa kumplowi... zasoby pieniezne byly cos 2100... wyszlo tak: 1600+ Msi KT3 Ultra 2 DDR 333 256 MB Radeon 9000 Caviar 40 GB Jego ojciec poszedl do sklepu gdzie mu powiedzieli ze Caviaro to najgorszy dysk... i bedze barrak... i jeszcze ze Radeon to oni sprzedaja raz na rok i ze to cienka karta :P i bedzie MX 440... takto juz jeste jak sie wierzy gosciom ze sklepu... ale za to mu dadza 1800+..... a w innym sklepie stawiali na (najlepszego) ECS :lol: dlatego nigdy bym nie dal aby moj ojciec sam qpowal kompa (rozmawial z kolesiem ze sklepu :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgadzam się z poprzednikiem... W pełni. Te groźby w stylu "A, chyba pójdę do Hypernovej i kupię jakiś komputer" przyprawiają mnie o drgawki. Złożyłem staremu do biura kompa, ani się nie zczaił że coś szybciej chodzi 1600+ od celka 266. Albo tak mówi: - Jak taka dobra płyta to weź się zamień - Z chęcią ale nie dam ci takiego shitu jak ja mam. - Wiedziałem, na pewno twoja jest lepsza. I weź mu wytłumacz co jest lepsze: GA-7VAX czy ECS K7S5A??? Nigdy bym go nie puścił samego do sklepu komputerowego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 wedlug mnie to sprzet jest spoko 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...