salomon Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 w Uruchamianiu w msconfig mam pusty wpis , sam kwadracik z fajeczką i cała reszta pusta (element startowy, polecenie) w jaki sposób mogę odnaleść co to jest. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj12 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 w Uruchamianiu w msconfig mam pusty wpis , sam kwadracik z fajeczką i cała reszta pusta (element startowy, polecenie) w jaki sposób mogę odnaleść co to jest. ?? 1496402[/snapback] HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\MSConfig\startupreg. Być może tu znajdziesz jakieś info. Choć raczej w to wątpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Pewnie jakis bledny wpis zobacz czy masz cos takiego w: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...