Gość EagleDelta Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 uzywa ktos programu abit-eq i moze mi wytlumaczyc o co w tym programie chodzi?? chodzi mi czy mozna w monitor settings zmieniac napiecia itd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Hm...ja mam ten progs i on sluzy tylko i wylacznie do pomiaru napiec,temperatur itd. :) Przynajmniej tak mi sie wydaje.Nie da sie w nim zmienic niczego.W monitor settings mozesz tylko poustawiac przy jakich wartosciach dla danego czujnika plyta zacznie pikac zeby Cie poinformowac ze dozwolone wartosci zostaly porzekroczone :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 co do pomiaru to zaduzo powiedziane bo sa one baaaaaaaaardzo nie dokladne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EagleDelta Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 eh szkoda a juz myslalem ze da sie cos wiecej zrobic:(ale dzieki za pomoc:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuel el Dżekson Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Ale do tego masz jeszcze OC guru i tam sie da zmieniac napiecia ,fsb i regulowac prace wentyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EagleDelta Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ok temat do kasacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...