samuraj,net.pl Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Siemka, mam dylemacik, chce zmienić system ochrony mojego kompa do ataków z sieci, mam pande ale za 3 dni kończy mi sie wersja......potrzebuję osobno antyvirusa i firewalla, jak możecie coś zaproponować jakiś dobry zestaw darmowych narzędzi, byłbym wdzięczny......Zastanawiam sie nad Antivir xp ale muszę mieć jeszcze firewalla, oba programy muszą mieć dostępne aktualizacje, być darmowe i w miarę sie ze sobą nie kłócić, za wszystkie sugestie jestem bardzo wdzięczny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Sygate Personal Firewall - łatwy w użyciu, do domowego użytku za darmo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ten temat wiele razy był na forum ale odpowiem avast ! avast! avast! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...