fighterek Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Cześć wszystkim, Mam problem, mieszkam w akademiku gdzie jest podłączony internet. Oprogramowanie mojego kompa to WIN XP +SP 2. Gdy wchodzę w moje miajsca sieciowe i chcę wejść na inny komputer wyświetla się komunikat, że nie mam uprawnień do przeglądania zasobów sieci. Problem ten dotyczy chyba tylko mojego komputera, poniważ z innych komputeró dostęp do sieci jest bezproblemowy. Proszę o pomoc Dzięki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drawid Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Podpinam sie pod temat, bo mam to samo, tylko ze na Windows 2003 Workstation :/. Wiem juz ze to wina Zapory Xp, wie ktos jak ja skonfigurwoac zeby tego nie bylo??? Edytowane 17 Czerwca 2005 przez drawid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dzieje się tak dlatego, gdyż te osoby do których chcecie wejść mają firewalle... A te, które Wam chodzą ich nie maja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...