Skocz do zawartości
Gość SamoDobro

Problem Z Komunikatorami

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SamoDobro

Witam.

Niestety zajecia z sieci troche przespalem i teraz sa skutki ;)

Ale po kolei:

mam w pracy siec lokalna, poprzez ktora lacze sie z internetem.

siec stoi chyba na Win XP - przynajmniej nie widzialem zeby kolesie od serwera instalowali jakies linuxy, Unixy czy inne takie.

Kilka dni temu przestaly dzialac: Opera, Firefox, Tlen, GG,

dziala tylko Internet Explorer :mur:

Outlook (prawidlowo skonfigurowany wyswietla mi taka informacje: The connection (...) Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error:10065, Error Number: 0x800CCC0E

podejrzewam, ze poblokowali cos na serwerze - ale znajac zycie sa sposoby na obejscie tego.

o co mi dokladnie chodzi? o Opere. chcialbym korzystac z Opery, a nie z IE - nienawidze tego badziewia ;)

dogadac sie z administratorem nie sposob - dziwny typ, na dodatek siedzi w Szkocji, a ja w Irlandii ;)

czy jest jakis sposob na oszukanie systemu? za wszelkie rady bede bardzo wdzieczny.

system na moim kompie to Windows 2000, mam prawa Administratora dla stacji roboczej na ktorej pracuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi