Robert B. Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Witam mam ogromny problem mianowicie gdy zaczynam kopiować badz intensywniej używać mojego TWARDZIELA to zaczyna bardzo mocno sie ciąć komputer do tego stopnia ze myszka ma przestoje na ekranie monitora :( HDD bez obsługoi sata. Płyta dopiero kupiona. i tak Płyta - GA - 8IPE100 v4.0 256ddr 1.6 P4 radeon 9600 dysk 40 seagate nie wiem co robić a w dodatku gdy zainstalowałem wszystkie ster do płyty głównej to sound effect gdy klikałem na ikonke komp sie momentalnie wiesza POMOCY :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 opisz prosze jak masz podpiety dysk: pod który kontroler, jaką taśmą i czy jest jeszcze coś podpiete za pomoca tej samej taśmy. mozliwe ze problem w tym ze uzyleś taśmy 40 zyłowej (zamiast 80) i/lub podpiołeś tam CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert B. Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 No wiec taśma 80 zyłowa i nic wiecej nie jest podpiete ( cd na odzielnej tasmie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert B. Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zreszta taką tasme dali to podpiołem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 są dwie możliwości albo nie masz włączonego ultra dma albo zasiłka nie jest w stanie dostarczyc napiecia dla dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert B. Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Labe czy mógł byś ciemnemu ludzikowi jeżeli chodzi o płyty główne wytłómaczyć jak włączyć ultra dma i co zrobić z tym napieciem jak by co z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert B. Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Już znalazłem dma pomogło dzieki wielkie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...