Gość zimny1 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 witam szukam takowych linków jak w temacie moga być po polsku albo angielsku chodzi mi głównie jak ludzie zyja w usa i jaka jaką teraz tam kulture szukam tego poniewaz pisze prace a sam linków szukałem ale nic ciekawego nie znalażełm sad.gif dzieki za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 sprecyzuj jakich linkow szukasz bo w temacie nic nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 chodzi mi o kulture np. mania amerykanów na piunkcie wielkich silników, muzyke masową,itp. pisze prace ogólnie charaktyzujacą kulture w tym kraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Po takie info idź lepiej do jakiejś biblioteki, na necie jest dużo rzeczy, dużo znaczy NIE-wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...