maslosky Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Chce kupić jakieś pamiątki... Zależy mi żeby cena była ok. 350 zł... Chciałbym też żeby to było 2x512... Mam procek fajny do kręcenia i potrzebuje jeszcze tylko pamięci i dysku (ale to w osobnym forum :) ) co doradzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 W okolicach 350 zł znajdziesz TwinMOSy 2 x 512 CL2.5. A jak nie chcesz ich kręcić to nawet w granicach 300 zł znajdziesz zestaw. Na allegro widziałem kośći 512 MB Nanya za 150 zł sztuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 W sklepie www.proline.pl jest kosta twinmosow, o ktorych wspominal Draggo za 155 zetek. Bardzo dobre pamieci polecam! A z allegro to roznie bywa. Jak po roku ci sie zepsuja to gdzie "firmy" poszukasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...