WaWrzOL Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Mam w lapkach dysk Samsunga 40Gb. Na poczatku problemem bylo nie startujaca winda ktora alarmowala oo braku plikow systemowych. Gdy podlaczylem dysk do mojego kompa okazlo sie ze z poziomu Mojego Komputera na ikonce partycji pojawil sie czerowny wykrzyknik ktory zniknol po pewnym czasie sam (?!). Wtedy moglem wchodzic na wszystkie partycje z poiozmu dosu lecz nie udalo sie wejsc na partycje c:\ i nadal wejsc nie mozna. Komunikat glosi: G:\ Nie jest dostepny. Blad wykonania operacji inpage." Probowalem odpalic NDD lecz tez wywala komunikat o braku dostepu. Problem polega na tym ze na pulpicie znajduje sie praca magisterska (!) i za wszelka cene musze odzyskac te dane. Jakies pomysly? EDIT: Jednak udalo sie :) Za pomoca programu Stellar Phoenix FAT & NTFS udalo mi sie odzyskac dane z partycji. Dziwne jest to ze EasyRecovery Pro i PC Inspector File Recovery albo nie widzialy nic na dysku albo sypaly bledami. Edytowane 18 Czerwca 2005 przez WaWrzOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...