Dr.Crash Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Cześć wszystkim. Potrzebuję pomocy, a dokładnie porady. Właśnie skończyłem próby podkręcenia Radka 8500 tweakiem 3dRage. Niestety klapa. Jak to fachowo przeprowadzić? W ustawieniach programu ustawiłem wartość cora na ok. 270 a pamięci na 280 i nic. 3dMark nic nie wykazał. O co tu chodzi? Bądź jakiego innego programu użyć? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Sprobuj RadeonTweaker lub PowerStrip. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Właśnie odpaliłem powerstripa. Najciekawsze jest to że nie mogę ustawić wartości większej aniżeli tą, jakie posiada karta. O co tu chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 masz zapewne zdupionego PowerStripa ja mam GFa od Prolinka i daje sie @ reinstall PowerStrip, or Windoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...