Ardianz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) http://sklep.benchmark.pl/pelny_9198.html# Opłaca się czy dołozyć kasy na katode uv ? Z drugiej strony nie chce mieć choinki :D Hmm teraz mam kolejny problem bo kupiłem sobie świecący kabel usb (czerwony) zajebiście świeci ale czy nie będzie sie gryzł z tą katoda uv lub laserem uv (niebieskim) Nie chciałbym mieć rózowej poświaty :mur: Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Ardianz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 dołóż sobie do katody. Lepszy efekt. Jak chcesz mieć w obudowie nie za jasno to pójdź sobie do elektronicznego i tam kup sobie diody. U mnie w mieście są diody 5mm super jasne po 80gr. Bardziej się opłaca niż te laserowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jeśli chcesz mieć delikatne światło to zrób sobie katodę żelową za 5zł :) Kolor do wyboru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 3 diody za 25zł ?!?!? Przeciez tyle to kosztuje pojedyncza katoda Sunbeama z inwenterem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 bo to są .. jak z reszta napisano.. DIODY LASEROWE :lol: które z laserem mają tyle wspólnego co świeczka z ogniskiem.. ja tam widze zwykłę niebiekie ledy po 1.50 za sztuke .. czyli całość jakieś 5..6 pln.. no ale zareklamować gów..kupe muwiąc że to czekolada i też kupią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Mozna polazic po elektronicznych i kupic fajne diody zrobic sobie do tego kabelki przelaczniczki itp. wtedy robisz all jak chcesz:D i placisz za to 5x mniej:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...