Skocz do zawartości
dbdrag

UWAGA NOWY RADEK

Rekomendowane odpowiedzi

Radeon 9500 w JTT

W ofercie JTT Computer pojawiła się karta grafiki Gigabyte MAYA GV-R9500, przeznaczona dla entuzjastów i graczy wymagających najwyższej wydajności. Karta ta, zbudowana w oparciu o najnowszy układ graficzny ATI Radeon 9500, jest kolejnym produktem firmy Gigabyte, który wspiera standardy AGP8x i Microsoft DirectX 9.0. Dzięki wykorzystaniu najnowszych technologii zapewnia ona najwyższą wydajność grafiki 3D nawet przy największym obciążeniu karty aplikacjami. Zegar rdzenia to 275 MHz, a efektywne taktowanie pamięci DDR to aż 540MHz!

Na karcie umieszczone są wyjścia D-SUB, TV-Out oraz DVI. Maya Radeon9500 zapewnia optymalne rozwiązanie chłodzenia - duży radiator z wentylatorem na układzie grafiki oraz radiator na pamięciach zapewniają stabilną pracę karty nawet przy maksymalnych wartościach podkręcania. Do podkręcania służy firmowa aplikacja Gigabyte V-Tuner. Oprócz tego do karty producent dołącza oprogramowanie PowerDVD XP i 4 gry.

Cena detaliczna z VAT: 929zł

zródBo www.nukleon.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest juz w polsce nowy radek od gigabayta r9500  takt  275/540  w cenie detal 929zł 

czekam na pierwsze testy , ale chyba poczekam na r9500pro .pozd  :D  :D

Jak dla mnie, to straszna drożyzna. Za 700zł można mieć GF4 4,2k, a wyniki z tego co mi wiadomo - porównywalne. Nie żebym nie lubiał Ati(wprost odwrotnie, jestem szczęśliwym posiadaczem 9kPro), ale ta cena..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...