Kamilek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam.Kumpel kupił sobie SB live i poprosił mnie o jego zamontowanie .Podłączyłem do kompa, windows wykrył karte.Więc wgrałem stery od creative najpierw te z płytki a potem gdy sie nie udało z netu.I nic.Gdy właczam autorun pisze ze ten system nie widzi SB live ( a jest to na pewno sb live 5.1 digital) Co jest nie tak ?? Stery wgrałem ręcznie no ale nie ma wtedy konsolety creative i tych wszystkich bajerów.Z moją kartą nie było takich problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 jaki windows? i jak rozpoznal ta karte? mialem kiedys sb live! jakiegos, pod win98 smigal bez najmniejszych problemow, ale win2000 i winXP rozpoznawaly karte jako early vga controller i za nic nie szlo tego zainstalowac .... zmiana karty na inna sb live pomogla, a ten poszedl smigac do kompa z win98 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) to samo sb live 1024 pod 98 smiga pod xp albo ja widac w menadzerku albo nie stery sie nie istaluja bo jej nie znajdoje ale xp ja widzi jako sb live instaluej swoje stery ale dzwieku niema;) widac to normalne za to 5.1 smiga bez problemu sprwadz jeszcze pod innymi pci Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...