tomyk82 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam! jestem posiadaczem plyty głownej MSI k7N2. Zalaczylem program live update 3 ktory powoduje automatyczne wyszukiwanie sterownikow plyty i biosu. Postanowilem zaktualizowac BIOS on-line w trybie windowsa. Robilem wszytko krok po kroku. Wszytko poszlo jak po masle, wszytko dziala, jak dzialalo wczesniej, ale... zachcialo mi sie jeszcze updat'owac sterowniki, wtedy zauwazylem ze serwer MSI wykryl moje parametry plyty jako: Producent płyty głównej MSI Wersja i model płyty głównej MS-6570 Producent BIOS płyty głównej Phoenix Wersja BIOS płyty głównej 11.50 Mam pytanie: czy Wersja i model płyty głównej MS-6570 jest poprawna? Jezeli nie, to moga pojawic sie jakies negatywne nastepstwa? Czy mozna cofnac update BIOSU pod warunkiem, ze cos bedzie nie tak?! Pozdro dla kompmaniakow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jaki dokladnie masz model plyt ? Ja mialem K7N2 Delta-L i mialem bios Awarda. Wracajac do pytania to update biosu komp moze sie nie podniesc, zlosliwosc rzeczy martwych, ale na 95% powinno byc ok. W przeciwnym wypadku istnieje szansa na odratowanie plyty. Pisalem dzis o tym na forum. W dziale 'AMD' masz duzy topic o swojej plycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...