KaLoH Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jak powinna byc temperatura rdzenia karty graficzenej GeForce FX5700VE 256DDR ?? U mnie wynosi 45-47 stopni bez stresu. Czy to duzo czy malo? Nie grzeje sie zabardzo? Bo od 2 dni mam problemy z kompem, gry mi sie wywalaja :( Reinstall Windy, sterow itp nic nie daly. Kiedys mialem podobne problemy, ale powodem ich byly walniete ramy. Obecna pamiec jest sprawna (tested by GoldMemory * MemTest86) ... ps. Prosze o odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 temperatura jest chyba w normie ale "przedmuchaj" wentylator. Mi osobiscie wydaje sie ze zasilek pada sprawdz napiecie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLoH Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Co gdzie i jak sprawdzic ? Bo nie jestem w temacie :) ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 mozesz to sprawdzc dokupojac termometr rewolteca albo zwykly techniczny termometr ze skala +50*C bo 5700 nie maja czujek chyba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLoH Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Chodzilo mi o to zasilanie a nie temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...