moadipek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 witam.mam taki problem ostatnio zmienilem sobie glosniki w komputerze(w tym samym czasie co plyte glowna) i mam teraz taka jak w opisie i mam taki problem z glosnikow wydobywa sie dziwne piszczenie i rozne trzaski co moze byc tego przyczyna??dodam ze na starej plycie glownej i starych glosnikach bylo ok...dodam ze mam karte zintegrowana bo audigy sprzedalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maras Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Tez kiedys tak mialem, podejrzewalem wszystko nawet zasilacz :P. Okazalo sie ze to z moim Audigy 2 cos jest nie tak, karte wymienili na nowa i wszystko jest ok. Jak masz jeszcze te stare glosniki albo jakies inne to podlacz je zamiast P5800, jak bedzie wszystko ok to reklamuj te Creativy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Tez kiedys tak mialem, podejrzewalem wszystko nawet zasilacz :P. Okazalo sie ze to z moim Audigy 2 cos jest nie tak, karte wymienili na nowa i wszystko jest ok. Jak masz jeszcze te stare glosniki albo jakies inne to podlacz je zamiast P5800, jak bedzie wszystko ok to reklamuj te Creativy. 1504899[/snapback] wiesz zasilke mam chiefa wiec chyba powinno z nia byc ok...moze to przez ta zintegrowana karte bo jak wczesniej mialem plyte msi tez zinetgrowana to bylo ok ale po przesiadce na abita wlasnie sie tak zaczelo dziac...musze pobrupowab i wtedy bede wiedzial...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maras Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Moze problem ze sterownikami do dzwieku? Jak nic nie poradzisz na to to reklamuj plyte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...