Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam.mam taki problem ostatnio zmienilem sobie glosniki w komputerze(w tym samym czasie co plyte glowna) i mam teraz taka jak w opisie i mam taki problem z glosnikow wydobywa sie dziwne piszczenie i rozne trzaski co moze byc tego przyczyna??dodam ze na starej plycie glownej i starych glosnikach bylo ok...dodam ze mam karte zintegrowana bo audigy sprzedalem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez kiedys tak mialem, podejrzewalem wszystko nawet zasilacz :P. Okazalo sie ze to z moim Audigy 2 cos jest nie tak, karte wymienili na nowa i wszystko jest ok. Jak masz jeszcze te stare glosniki albo jakies inne to podlacz je zamiast P5800, jak bedzie wszystko ok to reklamuj te Creativy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez kiedys tak mialem, podejrzewalem wszystko nawet zasilacz :P. Okazalo sie ze to z moim Audigy 2 cos jest nie tak, karte wymienili na nowa i wszystko jest ok. Jak masz jeszcze te stare glosniki albo jakies inne to podlacz je zamiast P5800, jak bedzie wszystko ok to reklamuj te Creativy.

1504899[/snapback]

wiesz zasilke mam chiefa wiec chyba powinno z nia byc ok...moze to przez ta zintegrowana karte bo jak wczesniej mialem plyte msi tez zinetgrowana to bylo ok ale po przesiadce na abita wlasnie sie tak zaczelo dziac...musze pobrupowab i wtedy bede wiedzial...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi