Gość wwojtek26 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) No właśnie. Zainstalowałem taka windę i przeglądarki mi nie działają. Połączenie jako takie jest, poczta się sciąga, ale ie ani opera nie działają. Wyłączałem firewall, ale nic to nie dawało. Dodam tylko że internet mam z dialogu - jest to modem callisto821 podłączony do kary sieciowej. W połączeniu takie rzeczy jk IP, Maska, Brama ... wszystko wpisalm poprawnie. Gdzie może być problem? W XP normalnym wszystko działa mi normalnie. Mala poprawka: ie64 dziala ale ie32 ani opera nie dzialaja. Czego to wina? Co powinienem zrobic Edytowane 18 Czerwca 2005 przez wwojtek26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomed Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 karta sieciowa poprawnie zainstalowana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwojtek26 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 tak poprawnie jak wyzej pisaem okazalo sie ze ie 64 dziala, nie dzialaja ie32 ani opera. przez co nie moge zrobic update, i wogole jest to meczace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...