pirat Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Sprawa wygląda tak. Jest sobie łącze satelitarne OnetKonekt. W kompie siedzi modem GPRS (jako upload). Teraz kwestia jest taka, że gadulec nie chce działać. W konfiguracji otworzyłem mu port (8074), przypisałem do portu lokalnego, w gadulcu wpisałem port lokalny i jak nie działało, tak nie działa. Czy ktoś z Was konfigurował może gadulca na takim łączu? Macie jakieś pomysły, jak by można było to rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Tlen działa ?? Coś zmieniałeś w przeglądrace ?? Spórbuj podobne ustawienia jak dla niej ............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 a 443 otworzyłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...